Ciao. 

Me nautimme elämästä, hyvästä ruuasta ja matkustelusta.

Tervetuloa mukaan!

Lapsi, joka nukkuu

Lapsi, joka nukkuu

Tämä blogi syntyi jo viime vuoden syksyllä, kun päätimme perustaa mieheni kanssa yhteisen ruokablogin. Ehdimme tehdä neljä postausta, mutta sitten blogi jäi työelämän jalkoihin. NYT Slow Helsinki on kuitenkin herännyt uudelleen henkiin!

Kiitän tästä tytärtäni, joka syntyi helmikuun lopussa. Hän on niin rauhallinen ja hyväuninen, että ehdin esikoisen koulupäivän aikana omistautumaan muullekin kuin vauvan kanniskelulle ja vaipparumballe. Kiitos Aurora! <3

Pelkästään reseptien jakaminen olisi minusta tylsää, joten aion tulevaisuudessa kirjoittaa avoimesti myös perheemme arjesta ja ehkä vähän unelmistakin. 

Blogin nimen oli tarkoitus alunperin viitata slowfood-liikkeseen, koska me todella omistaudumme ruuanlaitolle. Slow Helsinki -nimi sopii kuitenkin erinomaisesti myös tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni, hitaaseen äitiyslomailuun Helsingissä. 

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa ravintolaan, myös lapset!

Tervetuloa ravintolaan, myös lapset!

Lucan täydelliset lihapullat

Lucan täydelliset lihapullat