Ciao. 

Me nautimme elämästä, hyvästä ruuasta ja matkustelusta.

Tervetuloa mukaan!

Maailman paras ravintola on meidän kotona

Maailman paras ravintola on meidän kotona

Luca kokkaa aina todella, todella hyvää ruokaa, mutta tänään hän todellakin ylitti itsensä. Olemme Sardiniassa lomalla ja tänään rannalla vietetyn päivän jälkeen kurvasimme pescheriaan hakemaan simpukoita, katkarapuja ja mustekalaa. Mukaan lähti myös fregolaa, sardinialaista riisiä muistuttavaa pastaa sekä purkillinen kuorittuja tomaatteja. 


Sillä aikaa kun olin laittamassa prinsessaa nukkumaan, keittiöstä kantautui hurmaava valkosipulin ja merenelävien tuoksu. Kun saavuin keittiöön, kattilassa kupli ihana punainen näky.


Sitten Luca kauhoi lautasille risottoa muistuttavaa fregolaa ja kun pääsimme syömään, olimme kaikki niin myytyjä, että hiljenimme. Onneksi pastaa riitti myös santsattavaksi, toisin kuin ravintolassa olisi käynyt. Tosin ei ravintolasta saa ikinä näin hyvää ruokaa.Mitä sitä ei tekisi rusketuksensa eteen?

Mitä sitä ei tekisi rusketuksensa eteen?

Ruoka-aika

Ruoka-aika