Ciao. 

Me nautimme elämästä, hyvästä ruuasta ja matkustelusta.

Tervetuloa mukaan!

Jos ei olisi kuvia

Jos ei olisi kuvia

Olen kiitollinen sosiaaliselle medialle, koska ilman sitä en olisi tässä. Yhä useammin kuitenkin mietin, että olisi ihanaa, jos sosiaalisessa mediassa sanoilla olisi kuvia tärkeämpi rooli.

Näin ei tällä hetkellä ole. On kuvia vähäpukeisista naisista, filttereitä, sekunnin ajaksi muodostettuja onnellisia hetkiä… Paljon hyvää ja aitoa, mutta enimmäkseen roskaa.

Jos minulla olisi mahdollisuus luoda sosiaalinen media, poistaisin sieltä kuvat kokonaan. Antaisin tilaa ajatuksille, ehkä jopa äänille.

Olisi viehättävää kuunnella meren ääntä, jonka ystäväni postaisi rantalomaltaan. Naureskelisin tuttavani ääneen kerrotuille vitseille ja kyynelehtisin älykkäästi vuodatetuille sanoille.

Sanoja on toki nytkin, mutta ne jäävät jatkuvasti kuvien varjoon.

Uskon, että minun sosiaalinen mediani antaisi tilan myös heille, jotka eivät näe. Pääsisimme vihdoin osaksi aivan uudenlaista sielunmaisemaa.

Miten kuvailisit ravintolakokemustasi, jos et voisi postata siitä kuvaa? Saisitko muutettua aistimasi tunnelman sanoiksi? Millaisilla adjektiiveilla kuvailisit jälkiruoka-annosta?

Minusta tällainen sosiaalinen media sopisi hyvin ajan henkeen. Eikö sinustakin?

Hyviä asioita

Hyviä asioita

Takaisin Suomessa

Takaisin Suomessa